Övriga djur

Trombens Kaningård

Uppfödning av kaniner sedan år 2001

Gleði frá Bakkakoti

Islandshäst

Brunblack, sto

F. 1992 på Island, importerad 23/5 2002.

 

Min häst som jag har tillsammans med min bonuspappa. Hade ett underbart fullblodssto tidigare men hon var lite väl pigg och busig för att ha som familjehäst. 25 januari 2012 köpte vi en härlig gammal dam som är hur cool som helst! Kommer skriva mer om henne när jag lärt känna henne bättre, men hittills har hon visat sig vara riktigt härlig och en rejäl familjehäst :)

 

E. Rauðgrani frá Búðardal

U. Kola frá Bakkakoti

 

Gledi har fått 3 föl:

Tendra från Ljunghem född 2003 Far: Fáni frá Arnarhóli

Audna från Kvarngården född 2006 Far: Fönix från Lyraninge

Trausti från Söräng född 2011 Far: Undrandi från Voxnadalen

 

BLUP 91

 

Puma

Huskatt

Svart med vit fläck på bringan

F. 2010

Uppfödare: Fia Eriksson

 

Puma är katten som vill vara med hela tiden oavsett om man pysslar med kaninerna eller bara grejjar lite i trädgården. Hon pratar hela tiden. Hon fick en kull med 3 ungar 2011.06.10 som hon sköter galant. Hon jagar sork och möss åt dom varje dag och har världens tålamod med ungarna. Hon fick även en kull 2012.04.24 med 2 ungar som hon skötte lika bra som första kullen :)

 

 

 

 

 

Lillskit

Maine Coon/Norsk skogkatt "Huskatt"

Röd med vita tecken

F. 2009.09.06

 

Katten utan riktigt namn, hittade aldrig på något utan kallade honom bara för "lillskit" när han var liten och sen hängde namnet kvar :P Han är skraj för allt och alla, förutom mig och sambon. Han pratar massor, speciellt när han precis kommit hem. Vi får ju bara inte missa honom! Han brukar prata med oss när vi ska sova och då måste vi säga åt honom var vi är så kommer han gåendes och måste mysa en stund.

Copyright 2013 - Trombens Kaningård